BURDUR / GÖLHİSAR - Gölhisar Halk Eğitimi Merkezi

Fatih TEKİN - Müdür

Burdur/Gölhisar doğumlu, Burdur/Altınyayla (DİRMİL) nüfusuna kayıtlı olup; ilkokulu Dirmil İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Burdur Lisesi’nde (DPY) tamamlamıştır. Akdeniz Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu ve  Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (Matematik Yan Alan) mezunudur. Yüksek Lisansını MAKÜ’de yapmıştır.Evli ve 3 çocuk sahibidir.

Kitap okumaya, halk türkülerine ve spora özel ilgi duymakta olup, aldığı takdirname-aylıkla ödüllendirme vb. ödüllerin yanı sıra 2016 yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 81 ilden gelen öğretmenlerle birlikte Milli Eğitim Bakanlığımızca Ankara’da düzenlenen etkinliklerde “FARK YARATAN ÖĞRETMEN” olarak BURDUR ilimizi temsil etmiştir.

20.09.2021 tarihinde Gölhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine başlamış olup,halen bu görevine devam etmektedir.

Çalıştığı Okul ve Kurumlar ile Unvanları

1.Uzunpınar Köyü İlkokulu, Kahramanmaraş/Elbistan -- Md.Yetkili Öğretmen